Testimonials

Testimonials

Diploma uitreiking maart 2022

Owart Julia

Student

Als studente van Quality college Suriname heb ik veel geleerd. Deze kennis sluit heel goed aan bij mijn voorkennis en ervaringen en zal in zekere zin een grote bijdrage leveren in mijn verdere loopbaan.

De opleiding maatschappelijk werker is een aanrader als je een bijdrage wilt leveren aan een gezonde samenleving

qcs-opleidingen-student2
Lucretia Jakobussen

Student

Ik heb een maatschappelijke opleiding gevolgd, ondanks de ups en downs heb ik veel gehad aan de leerstof. Ik heb veel geleerd, de leerstof heb ik in de praktijk kunnen toepassen wat ook zeer goed is ontvangen. De opleiding heeft mij geholpen om zelfzeker te zijn bij het uitvoeren van mijn werk, ik kan mijn vaardigheden, kracht en energie mede door de opleiding bij QCS goed inzetten.

QCS-Opleidingen ben ik dankbaar voor de positieve ervaringen dat ik heb mogen opdoen . Ik zeg bedankt voor alle tijd en moeite, het waren vele leuke en plezierige tijden op de opleiding.

C.Djaman

Student

In de loop van mijn studie aan de QCS heb ik grondige kennis verworven met betrekking tot het maatschappelijk werk. Tijdens de opleiding heb ik competentie vaardigheden, methodieken en technieken geleerd die ik nu kan toepassen in de praktijk.

Ik ben een carrière in maatschappelijk werk begonnen omdat ik een sterk verlangen heb een positief verschil te maken in het leven van mensen. De begeleiding die de maatschappelijk werker biedt is erg intensief. ieder client is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Het geeft mij veel voldoening om cliënten nu na de opleiding bij QCS-Opleidingen Suriname te begeilden.

Start, verbreed uw kennis, ontwikkel uw vaardigheden. Vergroot uw inzetbaarheid!