Testimonials

Testimonials

Diploma uitreiking maart 2022

Owart Julia

Student Maatschappelijk werker

Als studente van Quality college Suriname heb ik veel geleerd. Deze kennis sluit heel goed aan bij mijn voorkennis en ervaringen en zal in zekere zin een grote bijdrage leveren in mijn verdere loopbaan.

De opleiding maatschappelijk werker is een aanrader als je een bijdrage wilt leveren aan een gezonde samenleving

qcs-opleidingen-student2
Lucretia Jakobussen

Student Maatschappelijk werker

Ik heb een maatschappelijke opleiding gevolgd, ondanks de ups en downs heb ik veel gehad aan de leerstof. Ik heb veel geleerd, de leerstof heb ik in de praktijk kunnen toepassen wat ook zeer goed is ontvangen. De opleiding heeft mij geholpen om zelfzeker te zijn bij het uitvoeren van mijn werk, ik kan mijn vaardigheden, kracht en energie mede door de opleiding bij QCS goed inzetten.

QCS-Opleidingen ben ik dankbaar voor de positieve ervaringen dat ik heb mogen opdoen . Ik zeg bedankt voor alle tijd en moeite, het waren vele leuke en plezierige tijden op de opleiding.

narraina
S. Narraina

Student  Bejaardenverzorgende

In de afgelopen periode heb ik heel veel geleerd wat betreft de zorg. Als student bejaardenverzorgende heb ik veel kennis en inzicht gehad in mijn beroep. Vooral met de unieke onderwijsconcept van QCS, met name de action learning concept scheiden zij zich echt van de andere scholen. wanneer je klaar bent met de opleiding kan je de uitdagingen binnen de maatschappij aangaan. Ga zo door QCS!!!!

C.Djaman

Student Maatschappelijk werker

In de loop van mijn studie aan de QCS heb ik grondige kennis verworven met betrekking tot het maatschappelijk werk. Tijdens de opleiding heb ik competentie vaardigheden, methodieken en technieken geleerd die ik nu kan toepassen in de praktijk.

Ik ben een carrière in maatschappelijk werk begonnen omdat ik een sterk verlangen heb een positief verschil te maken in het leven van mensen. De begeleiding die de maatschappelijk werker biedt is erg intensief. ieder client is uniek en heeft een eigen aanpak nodig. Het geeft mij veel voldoening om cliënten nu na de opleiding bij QCS-Opleidingen Suriname te begeilden.

C. kersting

Student Bejaardenverzorgende

Toen ik pas van QCs hoorde dacht ik, laat mij even proberen om te kijken hoe de opleiding eruit ziet en wat ik eruit kan leren. Ik moet u zeggen dat ik helemaal geen spijt ervan hebt hoor. Door QCS heb ik de kans gekregen om te groeien binnen de zorg en de nodige kennis, inzicht en vaardigheden te verwerven. Deze competenties zal ik zeker toepassen in mijn verdere carriere. Dank u wel QCS voor mijn persoonlijke groei!!!

C. Chin

Student Bachelor in Social Work

Ik hoorde vanuit Social media over de opleiding Bachelor in Social work. Iets dat ik allang wilde doen, maar nog niet aanwezig was in Suriname. Ik heb toen contact opgenomen met de school en heb mij toen ingeschreven. Ik vind de inhoud van de opleiding geweldig. Op basis van wetenschappelijke kennis leer jij hoe te begeleiden op micro, meso en macro niveau. Je leert hoe je beleid moet ontwikkelen op het gebied van het  sociaal maatschappelijke. Ook leer je omgaan met verschillende ethische vraagstukken binnen maatschappelijk werk en hoe dit op te lossen middels wetenschappelijke theorieen. Waawwwww. Ik voel me echt thuis bij QCS en alles loopt naar mijn verwachtingen. Ik heb helemaal geen spijt van mijn keuze 

Start, verbreed uw kennis, ontwikkel uw vaardigheden. Vergroot uw inzetbaarheid!